ORDU / ALTINORDU - Hicabi Çelebi Ortaokulu

May

Okulumuzda 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı coşkuyla kutlandı birbirinden güzel etkinliklerin yapıldığı kutlamalarda görev alan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal marşının kabulu ve Mehmet Akif ERSOY'u anma etkinliği okulumuzda gerçekleştirildi öğrencilerimizi ve çalışmada emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda atalarımızdan bize miras kalan atasözlerimizi yaşatmak için atasözü yarışması düzenledik .Yarışmaya her kademeden öğrencilerin bulunduğu 4 takım katıldı .Yarışma sonunda Grup Zemheri birinci oldu. Ödül töreninde yarışma birincilerine madalyaları takılırken katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi .

Mrt

Ordu Başöğretmen Anadolu Lisesi, Perşembe Sosyal Bilimler Lisesi, Perşembe Sakin Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Proje İmam Hatip Liselerine gezi yapıldı.

Mrt

Ana sınıfı öğrencilerinin itfaiye erleri tarafından bilgilendirildiği gezide güzel görüntüler ortaya çıktı.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

24 Yıldır okulumuza emek veren Türkçe öğretmenimiz Secaattin Elikçi bugün emekli oldu. Öğrencilerimizle kendisine güzel bir sürpriz yapıp çiçeğimizi ve plaketimizi takdim ettik. Kendisine emeklilik hayatında mutluluklar dileriz .

Ağu

Kas

Okulumuzda EBA'nın daha yaygın kullanımını sağlamak amacıyla okulumuz Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni Emrah KÖSETÜRK tarafından okulumuz personeline yenilenen EBA'nın arayüzü tanıtıldı.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik EBA tanıtımı yapıldı.